Foredrag om Bachremedier for Mezina efterår 2014 - se program her pdf

NYHED!

Min bog BACH dit barn op er udkommet. Læs 182 sider spækket med erfaringer i brug af Bachremedier til børn og deres voksne. Bogen er en anvendelig opslagsbog for forældre, der vil arbejde med naturlig behandling af deres børns følelsesliv. Der er masser af eksempler på hverdagsagtige udfordringer i en moderne familie, f.eks.: Mareridt, mørkeræd, manglende selvtillid, hysteri, hyperaktivitet, manglende jordforbindelse, soveproblemer og meget mere. Bestil i shoppen

Læs anmeldelser og lyt interview her

Gratis udsnit fra bogen (pdf)


Velkommen til Casu
Center for alternative sundhedsuddannelser. 
Jeg håber, du kan finde noget, der interesserer dig blandt mine tilbud:


zoneterapi_homepage.png

Zoneterapi

Casus zoneterapeutuddannelse er for dig, der ønsker at arbejde med en blid og samtidig effektiv trykmetode, der både aflaster terapeuten, og er behagelig for klienten.

Susanne Løfgren har udviklet en holistisk zoneterapi, og tilbyder dig en godkendt uddannelse, hvor du som professionel zoneterapeut kan blive RAB registreret og FDZ medlem efter godt 2 1/2 år.

Casu har siden 1990 uddannet zoneterapeuter.

NY brochure her for hold 20
opstart jan. 2015

bachterapeut

Bachterapeut

Dette enkle system af 38 blomsterremedier, skabt af den engelske læge Dr. Edward Bach, har siden 1929 hjulpet mennesker med at komme i følelsesmæssig balance. Det er naturligt og uden bivirkninger. På Bachterapeutuddannelsen lærer man, hvordan man kan hjælpe først sig selv  og siden andre.

Casu har siden 1996 tilbudt den godkendte Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien.

Dato for kurser

anatomp.png

Anatomi

Alternative behandlere skal lære anatomi/fysiologi og sygdomslære på et rimeligt højt niveau. RAB godkendte behandleruddannelser kræver, at man har et godkendt kursus i disse fag. Læs hvad der kræves, og hvad Casu kan tilbyde.

Susanne Løfgren var I 1999 den første til at udbyde anatomi online studiet.

Brochure