Hvordan udvælger og blander jeg remedier

Hvordan finder jeg de rigtige remedier til mig selv?
Se på remedielisten og du vil formentlig kunne genkende dig selv i mange af remediernes negative aspekter.
Bare rolig, det er normalt! Remedierne repræsenterer normale menneskers normale følelser, omend nogle af følelserne er lidt ekstreme. Når vi kan genkende os selv i mange af remedierne, er det fordi, vi genkender følelser, som vi havde i barndom, ungdom, ved skilsmisse, fødsler, stress osv. Når man skal sammensætte en behandlingsflaske, tager man udgangspunkt i Nuet. Spørg dig selv: “Hvilke følelser er de værste lige nu”. Ofte vil det være angst eller chok, der er vigtigst at finde remedier til, da de kan skabe en hel kædereaktion af andre følelser. Hvis du tager udgangspunkt i nuet og vælger max. 7 remedier til det, som generer dig allermest, kan du ikke ramme helt forkert!
Men vi hjælper dig naturligvis gerne med en konsultation.


Hvordan blander jeg remedierne?
Man kan tage remedierne på 2 måder:
Lagerflaske metoden.
Man tager 2 dråber af hvert remedium direkte fra lagerflaskerne i lidt vand. Af denne blanding drikker man et par slurke minimum 4 gange i døgnet, gerne oftere, da man ikke kan overdosere. Lagerflaskerne købes i helsekost eller bestilles gennem Matas. Man bliver ved, til man synes, at remedierne har gjort gavn, ofte skal man bruge flere uger/måneder på de mere rodfæstede problemer.

Behandlingsflaske metoden.
Man skal købe en tom 30 ml. pipetteflaske og heri blande:
2 tsk. cognac eller anden spiritus (obs. der er karamelfarve i en del spiritus). Vi bruger cognac.
Kom vand i til ’skulderen’ af flasken.
Kom 2 dråber af hvert valgt remedium i fra lagerflasken.
Sæt etiket på og skriv dato og indhold på.
Af denne behandlingsflaske tager man nu 4 dråber minimum 4 gange i døgnet, gerne oftere ved behov. Man kan ikke overdosere.