Registrerede Bachterapeuter, der tilbyder konsultationer kan findes på Bach Centrets side

Bachterapeuter der arbejder med børn
 

 

Jeg er vild med det, Bachremedierne kan udrette! Jeg har 30 års erfaring i samtaleterapi/Bachterapi og 25 års erfaring i Bach-undervisning.
Jeg tilbyder konsultationer med og uden Bachremedier og kalder dette for livssamtaler. Samtalen har fokus på dine mål, ressourcer og er både seriøse og omsorgsfulde. Ofte er en telefonisk samtale nok og kan spare dig for tid og penge. Man ringer mig op efter forudgående aftale. Samtalen tager den tid, du har brug for. Man betaler efter minuttakst:  850 kr. pr. time, men ofte taler man kun ca. 15-30 min. og betaler derfor mindre. Herudover betales 200 kr. for flasken til 3 uger sendt som alm. brev, eller 225 kr. for quickbrev. Ekspedition dækker både udgifter til porto, emballage og transport på 30 km. til nærmeste posthus. Beløbet overføres via Mobilepay eller netbank, hvorefter pakken sendes. Bestil tid
Ønsker du en face to face konsultation, er du efter aftale velkommen  i Kr. Hyllinge. Prisen er 850 kr. for en times samtale
Ønskes Bachremedier til ca. 3 ugers brug er den samlede pris 950 kr. Bestil tid

Ønsker du at lære at behandle dig selv og dine kære, anbefaler jeg, at du læser tilgængelig litteratur (se vor shop) eller deltager på Bachterapeutuddannelsens Trin 1. 

Susannes bøger:

Introduktion til Bachs Blomsterremedier er for alle nybegyndere. Grundig indføring i Bachterapi med masser af øvelser og smukke fotos.Velegnet til klienter.

Bach dit barn op er om Bachremedier til hele familien. Fyldt med gode råd og smukke fotos. Velegnet til børnefamilier.

Kvinder i overgang er for alle kvinder 40 + , der vil arbejde med naturlige produkter og komme lettere gennem overgangen.
Men velegnet til alle kvinder, da bogen kommer langt omkring i kvinders liv fra start til slut og ikke kun handler om overgangsalderen.

Kan købes i shoppen

På gensyn eller genhør!

 

 

Trænger du til en ændring i dit liv? 
Forær dig selv en Bach-konsultation med fokus på dine ressourcer og få vendt dine udfordringer til styrke. Du får hjælp til at (gen)finde det, der giver dig glæde. Brochure med priser.

Susanne Løfgren kan kontaktes på mail

Susanne Løfgren kan kontaktes på mail