Foredrag for alle
Jeg har gennem mange år holdt foredrag om Dr. Bachs filosofi og de smukke blomsterremedier, og er vild med det!

Homeparties eller fyraftensmøder
Er du med i en gruppe af kvinder 40+ eller en gruppe af yngre kvinder med børn, har du måske mulighed og lyst til at arrangere et foredrag hjemme hos dig selv eller i egnet lokale. Mine betingelser er, ar du kan samle min. 10, der gider høre om naturbehandling i overgangsalderen, eller til familier med børn. Jeg tager honorar efter aftale og tilbyder mine bøger og Bachprodukter til rimelige priser.
Mail mig så vi kan aftale nærmere.

Foredraget kan skræddersyes til jeres interesseområde, f.eks: 

  • Bach til børn og unge og Bach for hele familien- se nedenfor
  • Bach til kvinder i overgang (40+) se nedenfor
  • Generel indføring i Dr. Bachs sygdomsopfattelse og intro til hans behandlingssystem 
  • Bachremedier som redskab på den spirituelle vej se nedenfor
  • Stress og udbrændthed- hvad kan vi lære af dette, og hvordan kommer man lettere igennem?

Bach til børnefamiler
Hvis du endnu ikke ved, hvor meget de naturlige Bachs Blomsterremedier kan gøre for dig og dine børn, har du meget til gode.. Der er rigtig mange gode erfaringer i, hvordan man kan skabe mere fred og balance i familien og i den enkelte. Bachremedierne kan f.eks. hjælpe på:
Usikkerhed, hysteri, kræsenhed, soveproblemer, skilsmisseramte, angste/urolige børn og voksne, vrede/udfarenhed, skyld, manglende samarbejdsvilje m.m. Læs om de mange muligheder i min bog: BACH dit barn op, som kan købes her i shoppen.

Kvinder i overgang - foredrag for alle kvinder, men især 40+
Med udgangspunkt i min bog Kvinder i overgang, der kan købes her i shoppen, kommer vi ind på, at alle dine 4 legemer skal næres. Det fysiske, det æteriske (meridiansystemet), det emotionelle og det mentale spiller sammen i overgangsalderen. Der lægges især vægt på behandling af de almindelige psykiske ubalancer hos kvinder 40 + , og hvordan man med naturmidler kan finde balancen i overgangsårene. 

Bachremedier og personlig/spirituel udvikling
Dette foredrag er skabt til de, der vil dybere ned i sig selv, og til dette arbejde kan man bruge den spirituelle side af Bachremedierne

Kontakt mig her.

Varm hilsen
Susanne Løfgren