Hvad tidligere kursister siger om zoneterapiuddannelsen

"For mig har det at gennemføre en uddannelse på CASU som zoneterapeut først og fremmest betydet en meget stor personlig udvikling. Skolen er seriøs i både den teoretiske og i den praktiske undervisning. Underviserne er engagerede og professionelle, og det mærkes tydeligt, at de brænder for deres fag. Undervisningen krydres med masser at grin og hygge og en ægte omsorg for hver enkelt kursist.

Jeg er efter endt uddannelse ikke et sekund i tvivl om, at jeg valgte den rette skole. Susanne Løfgren og de andre undervisere på CASU har lært mig, at en behandling ikke blot består i at se på de fysiske ubalancer, men at hele mennesket skal tænkes ind i behandlingen dvs. krop, sind og ånd."

Guniilla Hold 17, sekretær

Zoneterapiuddannelsen hos Susanne, CASU har betydet en kæmpe ændring i mit liv. Den måde som Susanne professionelt guidede mig igennem alle de spændende områder, der er vigtige at vide som zoneterapeut har gjort, at jeg kun 1 år efter eksamen blev selvstændig zoneterapeut.

Jeg føler, jeg har fået en uddannelse, der ruster mig til at blive selvstændig og turde stå på egne ben. En af Susannes styrker er, at der udover det fysiske også er stor fokus på det psykiske hos både klienten og en selv. Det er vigtigt for mig, da jeg tror tankerne har stor indflydelse på vores velbefindende.

Den udvikling jeg som person har gennemgået, har Susanne stor del i. Hun har troet på mig og mine evner som zoneterapeut, og løbende givet mig sparring, når jeg havde nogle udfordringer. Hun har derudover åbnet mine øjne for kost, energi, meridianer, sammenhænge mellem det psykiske og fysiske, samt hvor vigtigt det er at følge sin vej i livet.

Jeg vil give Susanne mine varmeste anbefalinger.

Merete Hold 16, selvstændig zoneterapeut
i Hillerød link

CASU tiltrak mig pga. af skoleleder Susannes holistiske tilgang til uddannelsen som zoneterapeut. Jeg blev ikke skuffet – de 2 ½ år uddannelsen varer har været en fantastisk rejse og mulighed for personlig udvikling, og undervisningen har været utrolig spændende både i teori og i praksis. Undervisningsmaterialet er professionelt, og der er god tid til praktiske øvelser. Susanne formår at motivere og hun har 100% hjertet med i undervisningen - jeg kan varmt anbefale en uddannelse som zoneterapeut hos CASU.

Tanja Bundgaard Hold 17, ejendomsmægler

 

Download brochuren for det næste Zoneterapeut hold med start i Roskilde i marts 2016