Tiltræk det du behøver

Efter mange år som selvstændig terapeut og skoleleder har jeg levet uden fast indtægt med alt, hvad det indebærer af glæde MEN også frygt for, om jeg kunne betale mine udgifter og få mad på bordet.

Jeg har gennem 30 år samlet erfaringer og forstår nu, hvad hemmeligheden bag tiltrækning af penge (og andre nødvendigheder) er.

Jeg vil gerne dele mine erfaringer i en række kurser, hvor deltagerne både arbejder med de tankeformer, som virker hæmmende på at modtage leverancerne fra universet og sætter fokus på det, der giver glæde og tilfredshed i livet.
Vi kan ofte ikke fatte, at livet er lettere, end vi gør det til, og at vi nogen gange modtager mere, når vi holder op med at kæmpe.

På kurserne vil vi gradvist arbejde hen imod en indre forståelse for de love, der gør, at man kan modtage det, man har brug for.

Du vil altså ikke på dette 3 dages kursus lære at tiltrække en diamantring eller en Ferrari, med mindre du virkelig har brug for den i dit personlige og spirituelle arbejde.

Derimod vil du få støtte til at leve det liv, du drømmer om, og lære hvordan pengene som en form for energi automatisk følger med, så dine behov kan opfyldes.

Tør du starte rejsen?

Underviser
Susanne Løfgren

Kurset
Består af 3 intense dage á 5 timer.
Du kommer til at se på dig selv og dine mønstre.
Der tilbydes brug af Bach Blomsterremedier i processen.
Har du ikke disse hjemme, kan du blande dig en flaske til 3 ugers forbrug for 100 kr. pr. flaske.

Tid & Sted
JYLLAND
Kurser kan sættes op ved interesse, Mail mig gerne.

SJÆLLAND
Kr. Hyllinge
d. 22/1, 5/3, 7/5-19 kl. 16-21.
Begrænset plads: 8.
Pris: 2300 kr. for hele forløbet.
Når man tilmelder sig, indbetales hele beløbet for at sikre sin plads.
Beløbet tilbagebetales ikke ved afbud efter 2 måneder før kursusstart.

Konto eller Mobilepay
Nordea: 2403-6447945817
Mobilepay-kode: 46831 (Casu er modtager).