ZONETERAPEUT UDDANNELSEN ER RAB GODKENDT

Casu har været zoneterapeutskole siden 1990, med pause på 4 år.
Nu starter vi op igen i marts 2019 med Hold 20 (1 weekend pr. mdr.) og Hold 21 (hver anden onsdag fra aug. 2019), og det glæder vi os til.
Vores zoneterapeutuddannelse opfylder langt mere end RAB kravene, læs om dette i brochuren.

Vort speciale er den blide zoneterapi, og vi arbejder med alle personlighedens 4 kroppe i en holistisk behandlingsform kaldet One Point Reflexology, som er udviklet af Susanne Løfgren gennem mange år.

De 4 kroppe er:
Den fysiske, som du lærer at nære gennem zoneterapi, sund ernæring, urter, vitaminer, mineraler m.m.
Zoneterapi er hovedfaget, og både fod- og håndzoner indøves grundigt. Herudover skal du tage et anatomi kursus på min. 300 timer.
Vi anbefaler vort eget Anatomi online.

Den æteriske, som du lærer at nære gennem viden om kroppens meridianer og akupressurpunkter. Meridianlæren fylder meget i skemaet (50 timer).

Den emotionelle, som du lærer at hjælpe til større balance gennem Bach Blomsterremedier.
Undervisning i dette er Casu’s andet speciale, og vi tilbyder Bachterapeutuddannelsens 3 trin.
På zoneterapeutuddannelsen får du både Trin 1 og Trin 2 med i prisen.

Den lavere mentale som handler om tankeformer og overbevisniger. Her benytter vi os af de 50 timer i psykologi, Bachremedier og meditation for at blive bevidste om, hvad der styrer os. Vi laver masser af opmærksomhedsøvelser og små guidede meditationer undervejs i uddannelsen .
Hos Casu tror vi på, at sindet (emotioner og tanker) er den primære årsag til svækkelse af energisystemet og dermed ofte årsag til fysisk sygdom. Derfor er det vigtigt, at man som behandler lærer at hjælpe klienterne med naturlige midler, der uden at skade kan afbalancere sindet.

Psykologiundervisningen hos Casu er spændende, idet vi har valgt, at du primært læser den basal udviklingspsykologi online. Vi vil hellere bruge vor meget kompentente lærer til alt det andet spændende der er at lære, bl.a. den terapeutiske samtale.

Udenfor personligheden finder vi de spirituelle legemer, bl.a. Sjælen, som vi også underviser i, for at vore kursister kan lære at blive mere bevidst om sig selv som energikanaler.
Man kan heale sine klienter gennem føddernes zoner, og derfor er det naturligt at lære, hvordan man healer.

Kort sagt: Vi lærer dig at arbejde bevidst og med hele mennesket!

Læs meget mere om pensum, priser m.m i brochuren. Det vil glæde os til at høre fra dig.

Anatomi/fysiologi/sygdomslære
Når man vil være zoneterapeut, skal man have et anatomi/fysiologi/sygdomslære kursus, der er RAB godkendt.
Det er vort eget Anatomi online forløb. Læs mere.

Kontakt uddannelsesleder og underviser i zoneterapi Susanne Løfgren.


Det siger de tidligere kursister

Elev på hold 19, Annette York:

“ Det var mere spændende, end jeg havde kunne forestille mig. Susanne sørger for at gøre det hyggeligt, sjovt og nærværende. Du vil som kommende elev hos Susanne blive ført igennem stoffet på en struktureret måde hvor du, hvis du naturligvis også selv yder en indsats, får mulighed for virkelig at få det ind under huden - både teori og praksis. Så godt tilrettelagt!! Vi havde sublime eksterne undervisere dér, hvor det gav mening. Tillige med havde vi det så hyggeligt sammen på hold 19. Det gjorde, at det faktisk ikke var svært at komme af sted 1 weekend hver måned i 2,5 år, trods at jeg arbejdede som sygeplejerske på fuld tid og arbejdede så godt som hver anden weekend. Det gav overraskende energi at komme dér”.


 

 Vi arbejder i stilhed med nærvær, blidt og healende for både klient og terapeut.

Vi arbejder i stilhed med nærvær, blidt og healende for både klient og terapeut.