RAB GODKENDT
ZONETERAPEUT-UDDANNELSE

 
 

 
 

Casu har været zoneterapeutskole siden 1990.

Vores zoneterapeutuddannelse opfylder langt mere end RAB kravene. Vi tilbyder en helhedsorienteret zoneterapeutuddannelse, som er unik.


 

I 2019 starter vi to hold op:


 

Sted

Vi er heldige at bo smukt i et af Ledreborg Slots huse i 4320 Lejre.
Skolens lokaler er små, hyggelige, og det fredede hus emmer af historie.
Der er fri adgang til slotspark og skov.
Kørselsvejledning fremsendes ved tilmelding.

 

 

Intromøde

Du er meget velkommen til at komme til et gratis intromøde om uddannelsen enten d. 6/5 kl. 19-20.
For tilmelding eller information skriv til Susanne på mail@casu.dk

 

Tilmelding

Du tilmelder dig uddannelsen ved at sende os en mail til mail@casu.dk.

Vi sender herefter bekræftelse og opkrævning, og din plads er sikret, når du har betalt tilmeldingsgebyr. På 2. undervisningsweekend skrives bindende kontrakt for både Casu og deltager.


 

Vort speciale

Vort speciale er en holistisk behandlingsform kaldt One Point Reflexology, som er udviklet af Susanne Løfgren gennem mange år. Kort fortalt arbejder vi på Casu med alle personlighedens 4 legemer:

 

Det fysiske

Det fysiske, som du lærer at nære gennem zoneterapi, sund ernæring, urter, vitaminer, mineraler m.m. Zoneterapi er hovedfaget, og både fod- og håndzoner indøves grundigt.

Herudover skal du tage et anatomi kursus på min. 300 timer.

NB: Prisen for zoneterapeutdelen dækker ikke anatomi/fysiologi/sygdomslære.
Vi anbefaler vort eget Anatomi online som er RAB godkendt.
Men prisen dækker e bogen med Susanne Løfgrens specielle zoneterapi metode One Point Reflexology, en masse filer og smukke power point shows som gør det lettere at repetere og indlære stoffet.

 

Det æteriske

Det æteriske, som du lærer at nære gennem viden om kroppens meridianer, Qi og akupressurpunkter. Meridianlære fylder meget i skemaet (50 timer).

 

Det emotionelle

som du lærer at hjælpe til større balance gennem Bach Blomsterremedier, som er effektive til hverdagsstress og meget mere. Ofte er sindet årsagen til fysiske lidelser, derfor er det vigtigt at lære om denne sammenhæng.

Undervisning i Bach-terapi er Casu’s speciale, da vi tilbyder Bachterapeutuddannelsens 3 trin.

På zoneterapeutuddannelsen får du Bachuddannelsens Trin 1 og Trin 2 med i prisen + Susanne Løfgrens bog Introduktion til Bach Blomsterremdier + Dr. Bachs hæfte De 12 Helbredere

 

Det lavere mentale

Det laverer mentale handler om tankeformer og overbevisninger. Du lærer om sindet gennem 50 timer i psykologi, Bachremedierne, øvelser hvor du arbejder med din egen bevidsthed samt lette meditationsøvelser for at blive bevidst om, hvad der styrer dine handlinger og valg i livet.

Psykologiundervisningen hos Casu er spændende, idet vi har valgt, at du primært læser den basale udviklingspsykologi online.

Vi vil hellere bruge vores meget kompentente lærer til alt det andet spændende, der er at lære, bl.a. den terapeutiske samtale.

 

Udenfor personligheden

Udenfor personligheden findes de spirituelle legemer, bl.a. Sjælen, som vi også underviser i, så vore kursister kan lære at blive mere bevidst om sig selv som energikanaler.

Man kan bl.a. heale sine klienter gennem føddernes zoner, og derfor er det naturligt for os at lære dig, hvordan man healer og beskytter sig mod energier fra klienten.

Kort sagt: Vi lærer dig at arbejde bevidst og med hele mennesket!

 

Hvordan får du det optimale udbytte af netop vores zoneterapeut-uddannelse?

Vi anbefaler altid vore kursister at søge flere skoler for at finde den, der passer bedst til ens overbevisning.

Ønsker du f.eks. kun at arbejde fysisk med f.eks. sportskader, er det nok ikke os, du skal søge. Vi er skolen for dig, som gerne vil arbejde holistisk (helhedsorienteret) i nærvær og med blide tryk.

Vi har masser af jordforbindelse, masser af viden om alle planer af mennesket og er kendt for seriøs og spændende undervisning, serveret med humor og åbenhed.

Det vil glæde os at høre fra dig.


 

Læs meget mere om pensum, priser m.m i brochurerne:


 

Har du spørgsmål?

Kontakt uddannelsesleder og underviser i zoneterapi, Susanne Løfgren.


 

Det siger de tidligere kursister

Elev på hold 19, Annette York:

“Det var mere spændende, end jeg havde kunne forestille mig! Susanne sørger for at gøre det hyggeligt, sjovt og nærværende.

Du vil som kommende elev hos Susanne blive ført igennem stoffet på en struktureret måde, hvor du, hvis du naturligvis også selv yder en indsats, får mulighed for virkelig at få det ind under huden - både teori og praksis.

Så godt tilrettelagt!!

Vi havde sublime eksterne undervisere dér, hvor det gav mening. Tillige med havde vi det så hyggeligt sammen på hold 19. Det gjorde, at det faktisk ikke var svært at komme af sted 1 weekend hver måned i 2,5 år, trods at jeg arbejdede som sygeplejerske på fuld tid og arbejdede så godt som hver anden weekend.

Det gav overraskende energi at komme dér”.

***

Elever på Hold 18, Merete Bloch og Nina Geisler:

“CASU - mere end en skole for zoneterapi.

Vi har haft den store glæde at følge et kursusforløb i zoneterapi på Susanne Løfgrens skole. Susanne er en fantastisk engageret og dedikeret kvinde med mange års erfaring, og med hende som underviser og coach, er du ikke kun i gang med at lære om zoneterapi, men i særdeleshed også godt i gang med at lære dig selv at kende i et nyt perspektiv.

I uddannelsesforløbet kommer du på en spændende ”rejse” langs meridianbanerne og gennem de mange kroppe, som mennesket består af samtidig med at du lærer at udføre et fantastisk håndværk.

At være med på et CASU-hold kræver ingen anden forudsætning end nysgerrighed og videbegærlighed og med de parametre som hovedingrediens, så får alle sanser stimuleret og efter forløbet har man et nyt livsfundament.

Vi kan kun sige, at du / I skal se at komme i gang og ønsker dig / jer rigtig god fornøjelse eller rettere god rejse.”

***
 


 

Anatomi / fysiologi / sygdomslære ONLINE

Som zoneterapeut, skal du have et anatomi/fysiologi/sygdomslære kursus, som er RAB godkendt.

Dét er vort eget Anatomi online forløb. Du får det til en særlig pris.
Se i brochurerne om zoneterapeutuddannelsen ovenfor.

Vi tilbyder dig et seriøst forløb, hvor du laver de tilsendte opgaver elektronisk og får dem rettet af et levende menneske - ikke en maskine.

Vi har en personlig kontakt med vore online studerende, og du får besvaret dine spørgsmål undervejs. Der er mulighed for at lave studiegrupper, da flere på uddannelsen følger anatomi online.

Læs mere om Anatomi online her

 
 
Vi arbejder i stilhed med nærvær, blidt og healende for både klient og terapeut.

Vi arbejder i stilhed med nærvær, blidt og healende for både klient og terapeut.