Registrerede Bachterapeuter, der tilbyder konsultationer kan findes på Bach Centrets side. Klik på Find a practitioner og vælg land.


 

 

Jeg er vild med det, Bachremedierne kan udrette! Jeg har 30 års erfaring i samtaleterapi/Bachterapi og 25 års erfaring i Bach-undervisning.
Jeg tilbyder konsultationer med og uden Bachremedier og kalder dette for intuitive livssamtaler. Samtalen har fokus på dine mål, ressourcer og er seriøse og omsorgsfulde. Ofte er en telefonisk samtale nok og kan spare dig for tid og penge.
Man ringer mig op på anvist nummer efter forudgående aftale, som bestilles via mail. 

Samtalen tager den tid, du har brug for. Man betaler efter minuttakst:  850 kr. pr. time, men ofte taler man kun ca. 15-30 min. og betaler derfor mindre. Herudover betales 200 kr. for flasken til 3 uger inkl. forsendelse med Coolrunner (afleveringssted hos dig eller et sted nær dig).  Beløbet overføres via Mobilepay 46831 eller netbank: 2403-6447945817, hvorefter pakken sendes.
Pris for 1 behandlingsflaske uden konsultation (f.eks. efter din egen 'opskrift') koster 250 kr. inkl. fragt med Coolrunner.
Bestil tid
Ønsker du en face to face konsultation, er du efter aftale velkommen  i Kr. Hyllinge. Prisen er 850 kr. for en times samtale
inkl. Bachremedier til ca. 3 ugers brug.
Bestil tid

Ønsker du at lære at behandle dig selv og dine kære, anbefaler jeg, at du læser tilgængelig litteratur (se Casu shop) eller deltager på Bachterapeutuddannelsens Trin 1. 

Susannes bøger:

Introduktion til Bachs Blomsterremedier er for alle nybegyndere. Grundig indføring i Bachterapi med masser af øvelser og smukke fotos.Velegnet til klienter.

Bach dit barn op er om Bachremedier til hele familien. Fyldt med gode råd og smukke fotos. Velegnet til børnefamilier.

Kvinder i overgang er for alle kvinder 40 + , der vil arbejde med naturlige produkter og komme lettere gennem overgangen.
Men velegnet til alle kvinder, da bogen kommer langt omkring i kvinders liv fra start til slut og ikke kun handler om overgangsalderen.

Kan købes i shoppen

På gensyn eller genhør!

 

 

Trænger du til en ændring i dit liv? 
Forær dig selv en Bach-konsultation med fokus på dine ressourcer og få vendt dine udfordringer til styrke. Du får hjælp til at (gen)finde det, der giver dig glæde. Brochure med priser.

 Susanne Løfgren kan  kun  kontaktes på  mail

Susanne Løfgren kan kun kontaktes på mail