Bachterapi støtter sindet

Casu tilbyder Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien, og det er jeg ret stolt af at få lov til. Uddannelsen er skabt af firmaet Nelsons og Bach Centret i England, og er dermed den officielle Bachterapeutuddannelse, der giver den færdige terapeut mulighed for at registrere sig hos Bach Centret. 

Dette medfører bl.a., at du kommer på en henvisningsliste og bliver medlem af et internationalt selskab. Den registrerede Bachterapeut forpligter sig til at følge Bach Centrets regler for den klassiske Bachterapi, hvor samtalen og hjælp til selvhjælp er i centrum.

Du kan downloade information om Bachuddannelsens 3 trin og Kursusdatoer (pdf)

Uddannelsen består af tre trin og 3 prøver:
Trin 1 kan både tages som fjernstudie (5 opgaver) og som klassetimer (2 dage).
Kræver ikke forudgående kendskab.
Pensum er den basale viden om de 38 remedier og Nødhjælpsremediet og hvordan, man kan bruge remedierne på sig selv og sin familie. 
Pris for både Trin 1 fjernstudie er 2250 kr. og for alm. Trin 1 (2 dages kursus) 2150 kr.
inkl. omfattende materiale, Susanne Løfgrens bog Introduktion til Bachs Blomsterremedier (til en værdi af 286 kr. inkl. fragt), kursusmappe, bevis samt ret til at købe Bachprodukter en gros og et gavekort fra vores distributør på 600 kr. til køb af Bachprodukter.
Du får dermed både redskabet (viden) til at afbalancere dig selv og din familie og en masse andet for pengene!

Trin 2 varer 2 dage og kræver, at man har deltaget på Trin 1 enten som klassehold eller fjernstudie. På Trin 2 gennemgås Bachs Typeremedier, og vi går i dybden med de 38 remedier. Man kan efter dette kursus begynde at hjælpe andre.
Trin 2 tilbydes ikke som fjernstudie.
Pris: 2150 kr. Prisen inkluderer Bachs hæfte De 12 Helbredere, andet materiale, bevis.

Trin 3 er for dig, der vil være Bachterapeut eller bare vil lære det hele. Kurset varer 4 dage, hvor man bl.a. indøver den klassiske Bachterapi.
Kurset afsluttes med en skriftlig prøve i den basale viden.
Trin 3 tilbydes ikke om fjernstudie.

Efter Trin 3 kurset skal man både lave en skriftlig prøve på kurset og udarbejde 2 hjemmeopgaver, før man er færdiguddannet. Efter dette kan man ansøge om at blive Registreret Bachterapeut hos Dr. Edward Bach Fonden (Bach Centret i England).
Pris: 5.500 kr. som kan deles i 2 rater. Prisen inkluderer Bachs hæfte Helbred dig selv, omfattende materiale samt retning af de tre prøver i forløbet.

Efteruddannelse er vigtig og spændende
Casu tilbyder for både studerende og færdige terapeuter: Efteruddannelse i form af temadage, inspirationsdage og Bachdagen, som er et forum for alle der interesserer sig for Bachterapi.

Hvem står bag?
Koordinator for Danmark, Norge og Sverige og underviser Susanne Løfgren, har undervist i Bachterapi i mere end 20 år. Altid på en humoristisk og meget personlig måde.

Her kan du se, hvad tidligere studerende mener om om Bachuddannelsen.

Hensigten med disse remedier er at hæve vore vibrationer og åbne os som kanaler for vort spirituelle Selv samt at overstrømme vort væsen med den specielle kvalitet, vi har brug for og vaske de fejl bort, som skader os.
De helbreder ikke ved at angribe sygdommen, men ved at overstrømme vore legemer med de smukke vibrationer fra vort højere Selv, i hvis nærvær vore sygdomme smelter bort som sne i solskin
— Dr. Bach
zoneterapi_02.png

Undervisere på Bachterapeut Uddannelsen

Læs hvad Dr. Bach mente om sygdom, og hvordan man bevarer sin sundhed.

Læs om de 38 Bachremedier

Download gratis materiale om Bachremedierne.

Du kan sidde i ro og mag derhjemme og lære Bachterapi.
Læs om Trin 1 fjernstudiet her

Læs om Bach Dyreterapeutuddannelsen her