Bachterapi støtter sindet

Casu tilbyder Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien, og det er jeg ret stolt af at få lov til. Uddannelsen er skabt af firmaet Nelsons og Bach Centret i England, og er dermed den officielle Bachterapeutuddannelse, der giver den færdige terapeut mulighed for at registrere sig hos Bach Centret. 

Dette medfører bl.a., at du kommer på en henvisningsliste og bliver medlem af et internationalt selskab. Den registrerede Bachterapeut forpligter sig til at følge Bach Centrets regler for den klassiske Bachterapi, hvor samtalen og hjælp til selvhjælp er i centrum.

Uddannelsen består af tre trin og 3 prøver:
Trin 1 kan både tages som fjernstudie (5 opgaver) og som klassetimer (2 dage).
Kræver ikke forudgående kendskab.
Pensum er den basale viden om de 38 remedier og Nødhælpsremediet og hvordan, man kan bruge remedierne på sig selv og sin familie. 

Trin 2 varer 2 dage og kræver, at man har deltaget på Trin 1 enten som klassehold eller fjernstudie. På Trin 2 gennemgås Bachs Typeremedier, og vi går i dybden med de 38 remedier. Man kan efter dette kursus begynde at hjælpe andre.
Trin 2 tilbydes ikke som fjernstudie.

Trin 3 er for dig, der vil være Bachterapeut eller bare vil lære det hele. Kurset varer 4 dage, hvor man bl.a. indøver den klassiske Bachterapi.
Kurset afsluttes med en skriftlig prøve i den basale viden.
Trin 3 tilbydes ikke om fjernstudie.

Efter Trin 3 kurset skal man lave 2 hjemmeopgaver, før man er færdiguddannet.

Du kan downloade information om Bachuddannelsens 3 trin og  Kursusdatoer (pdf)

Efteruddannelse er vigtig og spændende
Casu tilbyder for både studerende og færdige terapeuter: Supervisionsgrupper i Bachterapi og temadage om f.eks. Bach til børn og Bach til kvinder

Hvem står bag?
Koordinator for Danmark, Norge og Sverige og underviser Susanne Løfgren, har undervist i Bachterapi i mere end 20 år. Altid på en humoristisk og meget personlig måde.

Her kan du se, hvad tidligere studerende mener om om Bachuddannelsen.

Hensigten med disse remedier er at hæve vore vibrationer og åbne os som kanaler for vort spirituelle Selv samt at overstrømme vort væsen med den specielle kvalitet, vi har brug for og vaske de fejl bort, som skader os.
De helbreder ikke ved at angribe sygdommen, men ved at overstrømme vore legemer med de smukke vibrationer fra vort højere Selv, i hvis nærvær vore sygdomme smelter bort som sne i solskin
— Dr. Bach
zoneterapi_02.png

Læs om hvad Dr. Bach mente om sygdom, og hvordan man bevarer sin sundhed.

Læs om de 38 Bachremedier

Download gratis materiale om Bachremedierne.

Du kan sidde i ro og mag derhjemme og lære Bachterapi.
Læs om Trin 1 fjernstudie