Udtalelser fra tidligere studerende om Bachterapeutuddannelsen:

Jeg kom for at lære Bach Blomsterremedier til brug i mit virke som mediator, men jeg har fået meget mere end det. Nu har jeg nemlig lyst til at arbejde med remedierne både som mediator, men så sandelig også som Bachterapeut i helt almindelig forståelse. Der er med andre ord udviklet et ekstra spor i mit liv, som jeg ikke havde forudset, og jeg er meget taknemmelig for netop det. At Bach Blomsterremedier er langt mere end et behandlingssystem og i virkeligheden et personligt udviklingssystem for klienten, betyder så også, at Bach er langt mere end et arbejdsredskab, langt mere end en brik, som fuldender mit jobmæssige puslespil. Bach har naturligvis også vist sig at være mit eget personlige udviklingssystem – det er for mig et tankesæt, en livsstil, som ikke bare passer ind i mit job, men i endnu højere grad passer ind i mit liv. 

Jørn Nedergaard, Bachterapeut, mediator og advokat.
www.jornnedergaard.dk

Der har ligget en form for det, buddhisterne ville kalde en 'overførelse', i undervisningen. Vi ville måske kalde det eksemplets magt eller videregivelse af ” tavs viden”, selvom der er tale om mere end det. For en underviser, der har beskæftiget sig med noget i så mange år, som er dedikeret til det, og har det som ”et kald i livet” og derfor stadigvæk er lige begejstret, motiveret og nysgerrig, taler til sjælen og formidler ”noget sandt”, der rækker langt udover ord, og som sætter sig i lige i hjertet og siger ” aha, tak jeg forstår”. 

Helle Hewau, Bachterapeut, Cand. psych.
http://hellehewau.com/

 

Det har været en meget lærerig proces både fagligt og personligt at deltage i Trin 3. Det har givet mig en god indsigt i blomsternes virkning.
Oplæg og øvelser på kurset har været meget uddybende samtidig med, at kravene for kurset skulle opfyldes.

Det hele blev afholdt i en meget dejlig og afslappende atmosfære samtidig med, at der foregik læring.

I forhold til de opgaver man skal lave efter Trin 3, så synes jeg, at det har været en rigtig god kombination.
Skønt at man også selv kan få lov til at arbejde med remedierne på egen hånd, og det er her den egentlige forståelse af remedierne afprøves.

Alt i alt et meget spændende og udfordrende kursusforløb. Jeg føler mig godt rustet til at gå i gang med at virke som Bach Terapeut.

Agnes Lise Holm Strandby, Bachterapeut, sygeplejerske og underviser.

 

Download Uddannelsesbrochuren

Download kursusdatoer for Trin 1, Trin 2 og Trin 3.