Her er et par anmeldelser af min bog Hunde har også følelser:

Susanne Løfgreen skriver smukke, kærlige, lækre bøger, der oser af kærlighed til og viden om emnet: Bach Blomsterremedier.
Jeg har alle hendes bøger. Den seneste bog, jeg har erhvervet, er 'Hunde har også følelser', som er en spændende indføring i min hunds univers. Den fungerer som et et genialt opslagsværk i forhold til de problematikker, jeg og min hund oplever. Jeg anbefaler alle, der har lyst til at vide mere om Bach Blomsterremedier at gå til Susanne Løfgreen - hvad enten det er i bog- eller kursusform.

Katja Strandgaard

***

Tak for din skønne bog “Hunde har også følelser”.
Jeg vil varmt anbefale den til alle, der har interesse inden for Bach blomsterterapi og hunde. Bogen virker for mig som et rigtig godt supplerende, meget præcist, kortfattet og let forståeligt opslagsværk.
Den hjælper mig i mit arbejde med hundeadfærd og Bachremedier.
Man kan se og mærke, at bogen er skrevet med hjertet for at hjælpe vores hunde. 

Louise Andersen 

 ***

Denne bog er lige så velskrevet som de andre, Susanne Løfgren har skrevet. Det er en stor fornøjelse at læse om hunde og deres adfærd. Den første tanke efter endt læsning var, at denne bog burde være enhver hundeejers eje og især til folk, der aldrig har haft hund før.
De hunde-situationer, der er udvalgt i bogen, er lige spot on. Det er viden, som gavner alle, og de fleste vil komme ud for en situation, hvor denne bog vil kunne hjælpe både ejer og hund med oplevelser, som kunne få et mere positivt udfald.
Bogen beskriver også så fint flere steder, at ejeren skal gøre en indsats, hvor nogle måske tænker, at det kun handler om hundens opførsel. Jeg sidestiller det med en voksen/barn situation, det er de voksnes ansvar, at børnene lærer, hvordan man taler til hinanden, og ikke børnenes skyld, hvis de responderer i en tone, som ikke er velset.
Vi har selv haft en meget følsom hund, der senere blev allergisk og stresset, så derfor er der mange episoder, jeg kan nikke genkendende til.
Jeg håber, at hundeejere og kommende hundeejere vil se denne bog som en hjælp til at forstå deres hund og hjælpe sig selv og deres familie. Bogen åbner op for en verden, som mange glemmer i en stresset hverdag. Alle har følelser, men husker vi at agere på disse?

Malene Tach

***

Jeg læser i bogen med datterens hund ved fødderne. Den har fået sin del af dråberne. Jeg finder bogen både saglig og faglig godt funderet med fine henvisninger til dyrlægen. Dejligt med de gode cases, kunne godt have været mange flere, men de dækker utrolig mange situationer.

Det er også en smuk bog, den fik mange fine kommentarer på Helsam messen, og den ligger fremme i klinikken og bliver flittigt vist frem, når jeg opdager der er kæledyr i familien.

Tove Elholm

***
Jeg har læst din nye bog om hunde, og jeg synes, at den er supergod. Jeg har allerede fået inspiration til en ny, god blanding til min hund, Sofus.
Jeg er p.t. i gang med en clairvoyanceuddannelse og mit hold er, sjovt nok, næsten allesammen hundemennesker, så jeg vil tage din bog med i næste uge, hvor vi mødes.

Heli Bak

***

Jeg har læst ca halvdelen og kan rigtig godt lide bogen. Samtidig bliver jeg meget klogere på Bachremedierne generelt.
Hold da fast, hvor ved du meget og hvor kan remedierne meget for folk og fæ.

Jeg har allerede anbefalet til højre og venstre, delt på FB osv., og det vil jeg selvfølgelig fortsætte med

Lene Jespersen

***

En virkelig fin bog om Bach blomsterremedier til hunde. At hunde har følelser er man ikke i tvivl om, når Susanne på respektfuld vis beskriver hundens adfærd i adskillige forskellige situationer og relationer til både ejer, børn og andre hunde. Susanne har med sin store viden og erfaring med Bachremedierne virkelig noget på hjertet, og i denne bog kommer det hundene og deres ejere til gode. 

Bogen kommer med alle sine eksempler rundt om hele hundens liv fra fødsel til alderdom og den svære afsked for hundeejeren, når hunden skal væk herfra. Og der er ifølge Susanne masser af hjælp og støtte at finde i de 38 Bachremedier for vores hunde og os som ejere.

Bogen er rigtig god og overskuelig inddelt i 5 afsnit. Det første indeholder den generelle brug af Bachremedier, bl.a. hvordan remedierne kan blandes og indtages af en hund. I det andet afsnit er der en gennemgang af de enkelte remedier med særligt fokus på hunde og hundeejere. Der er rigtig mange gode eksempler på remedier til hundeejere, og man er ikke i tvivl om, hvor vigtig en rolle man som hundeejer har  i hundens liv, når man læser dette afsnit.

I tredje afsnit finder man en liste på de mest almindelige problemstillinger omkring hunde, denne liste kan bruges som opslag, og den har en bred vifte af forslag til brug af Bachremedierne. 

I afsnit 2 og 3 øser Susanne af sin viden og passion for Bachremedierne, og skønt hun i bogen fortæller, at hun selv har været bange for hunde, så mærker man kun hendes varme og empati for hundens væsen. Susanne forsøger ikke at gøre sig klog på hundens adfærd og sygdomme, hun bevæger sig nysgerrigt ind på hundens væsen og adfærd som opdagelsesrejsende i et ukendt, men spændende land.

I afsnit fire er der cases med beskrivelser af, hvordan hunde har fået god støtte ved hjælp af Bachremedierne.

I femte afsnit er der henvisninger til litteratur, links, kurser mm. 

Bogen rummer alt det man har brug for, når man vil støtte sin hund med Bachremedierne. Som hundeejer, synes jeg at jeg har fået en god  bog til inspiration og guidning, og som Bachterapeut har jeg fået et godt lille opslagsværk med et meget bredt udsnit af hvad Bachremedier kan bruges til, når det gælder vores ven hunden.

Glennie Steenberg

***

Jeg har læst bogen, og synes den er god på den måde, at den giver en god information om, hvad de enkelte remedier gør ved en bestemt sindstilstand. Udover det er den god for mig som behandler. Andre  hundeejere  kan have stor gavn af bogen, da den kan bruges som opslagsværk og indeholder mange problemstillinger som hundeejer står overfor.
Jeg kan varmt anbefale bogen til alle med hund.

Dorte Juhl

Dyrlægeeksamineret Zoneterapeut

***

Jeg har med stor fornøjelse læst Susanne Løfgrens bog ’Hunde har også følelser’. Det er en meget fin, sober og smuk håndbog for alle hundeejere. Bogen giver en grundig gennemgang af de 38 Bach Blomsterremedier, fyldt med ekspertråd, og har således alt, hvad man behøver for at nyde livet med en glad og sund hund.

Bogen er letlæselig, overskuelig og meget brugbar, - en bog jeg vil få megen glæde af og ligeledes til hjælp for andre.
Bogen kan varmt anbefales til hundevenner.

 Anne-Grethe Nissen

***

Her er en virkelig brugbar og anvendelig bog, fyldt med lærerig viden, der gavner alle, der har med hunde at gøre. Her præsenteres Bachremedierne og brugen af dem på fineste vis, så der tages hånd om både hund og ejer. Enhver hund vil sætte pris på, at du læser denne bog og vil glædes over den forståelse, indsigt og hjælp, man bliver beriget med heri. 

Anette Strange

***

Det er en rigtig god og velskrevet bog.
Det glæder mig, at du ikke siger, at et bestemt remedie
skal bruges, men at du nøjes med at foreslå remedier.
Endnu bedre er det, at du samtidig fortæller om, hvad ejer bør tage, for det er efter min mening i bund og grund dem, der har behov for Bach dråber.

Du kommer godt rundt og får belyst det, der skal belyses. Jeg sidder ikke tilbage med en hel masse ubesvarede spørgsmål.
Bogen er samtidig nem og tilgængelig og er god at navigere rundt i, hvis der dukker et eller andet op, som man skal finde svar på.

Flemming Riismøller