Hvad er One Point Reflexology?

Kort fortalt er det en form for zoneterapi, som jeg har ‘opfundet’ eller rettere, som jeg er blevet inspireret til at opfinde - jeg kan ikke tage hele æren selv.

Den handler om at behandle de 4 'legemer’, som personligheden består af (fysisk krop, æterisk energi/meridianer, emotioner/astral og tanker/lavere mental), og primært lade bevidstheden/Sjælen gøre arbejdet! Man arbejder med færre zoner end normalt , ca 10-15 men til gengæld med større nærvær og længere tid. Man kan hos de klienter, der kan gå dybere ind i sig selv arbejde med One point- punktet, som findes intuitivt. Når klienten når til denne parathed, vil det ofte betyde et gennembrud i behandlingen.

Hvert af de fire legemer skal næres bedst muligt. Det fysiske næres som bekendt af sund kost, vitaminer/mineraler, urter, motion, frisk luft m.m. Det æteriske bliver vitalt af frisk luft, solskin, ophold i naturen og friske ugiftige frugter og grønsager. For at nære følelser og tanker bruger vi på Casu bl.a. Bachs Blomsterremedier men også samtaleterapi, meditation m.m.

Man arbejder blidt, så klienten kan slappe af og give sig hen til processen, der ofte involverer kontakt til følelser. Målet er, at begge parter forsøger at være nærværende og lade dét ske, som skal ske, Det er en meget smuk og skånsom måde at arbejde på, og mine kursister giver udtryk for stor taknemmelighed over at lære det. 
Du vil forstå metoden bedre, hvis du har tid at læse hele min historie længere nede på siden, om hvordan One Point Reflexology blev skabt.

Kan det virkelig lade sig gøre?

Faktisk er det så let som igenting – bare man tør give slip på sine vaneforestillinger og tør arbejde med og i nærvær.
De af jer der læser dette, er klar!

DU KAN OGSÅ LÆRE DET!

Er du allerede zoneterapeut og vil gerne lære metoden

Jeg har lavet mange efteruddannelseskurser i One Point Reflexology. Er du interesseret kan du kontakte mig.
Kan du samle min. 6 kollegaer, kommer jeg gerne til jeres by og laver et 2 dages kursus.
Pris pr. deltager 2600 kr. Se datoer her
En uddannet zoneterapeut har skrevet om sin oplevelse på kurset. Læs her

Hvordan blev One Point Reflexology til?

Jeg tror på, at der intet sker, uden der er en større plan bag.
Så først måtte jeg blive sygeplejerske i 1978. Det elskede jeg, for uddannelsen gav mig indsigt i det fysiske legemes behov og lidelser.

Allerede i 1983 blev jeg zoneterapeut og kom ind i den alternative behandlerverden. Jeg udvidede siden min uddannelse med flere kurser i meridianlære, hvilket gav mig forståelsen for det æteriske legemes opbygning og behov. En anden brik var min engelske healeruddannelse, hvor jeg bl.a. lærte om chakraer og farvernes betydning for helbredelse.

Næste skridt var at blive Bachterapeut og senere koordinator for Bachuddannelsen. Det var ikke spor tilfældigt, at jeg fandt  Dr. Bach, den historie får du en anden dag. Men du kan bare tænke på, hvordan du selv er kommet ind i Bachsystemets verden!

Bachs filosofi gav mig en forståelse for sindets indflydelse på kroppens helbredstilstand. Det passede fuldstændigt til min intuition.

Sådan er det. Sindet gør os syge. Og vi bliver syge, når vi kommer i konflikt med vor Sjæls ledelse, fordi personligheden gør modstand. Lidelse er ikke til at komme udenom, men det er godt at kende årsagen.
 

Jeg måtte helt til Australien!

For 7 år siden blev jeg ‘inner guidet’ til at tage til Australien- langt væk, men jeg tror på den inspiration, jeg modtager, so off I went.

Jeg endte i et smukt tempel, og dér kom inspirationen til One Point Reflexology.

Jeg opdagede nemlig ved at behandle folk i templet, at jeg foruden at bruge min viden om ernæring, zoner, meridianer og Bach intuitivt kunne finde punktet, som forløste klientens problem. Problemet kunne være fysisk eller psykisk, det spillede ingen rolle. The One point findes, når man går videre end sin viden og stiller sig til rådighed dvs. er totalt nærværende i behandlingen og lader sig guide til det punkt (det kan være en zone, et akupunktur-punkt, et område på kroppen), som kan opløse blokeringen. Der skete mirakler i det tempel, og jeg var solgt.

Først da forstod jeg, hvordan jeg kunne sætte alle de indlærte brikker sammen og så alligevel ophæve det hele og intuitivt arbejde meget dybt. Jeg håber, at min historie og specielt One Point Reflexology vil inspirere dig i dit liv!