Underviserne er erfarne terapeuter og lærere
Susanne Løfgren er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, healer (England) og reg. Bachterapeut (England).
Hun skabte sit firma Casu i 1990, først som zoneterapeutskole, siden også som stedet for Den Internationale Bachterapeut uddannelse i Norden.
Casu tilbyder bl.a. kurser i Meridianlære, One Point Reflexology for zoneterapeuter og Anatomi online med RAB-godkendelse.
Casu har sit eget forlag, som har udgivet 6 bøger, se mere på www.casu.dk/shop.

Gennem at undervise i zoneterapi i 25 år, hvor også meridianlære og healing har indgået, og som leder af Bachterapeut-uddannelsen i Norden er One Point Terapeut metoden vokset frem.
Dertil en hel del intuitive oplevelser, der gør, at One Point metoden nu er klar til at komme ud i verden for alle, der har interesse i at hjælpe sig selv og andre med en holistisk metode (helhedsbehandling).

Susanne Løfgren fortæller om baggrunden for One Point metoden
” I 1990 fik jeg en overraskende 'åbenbaring'. Kort fortalt fik jeg besøg af et overjordisk, kærligt lys i 3 timer, hvor jeg fik serveret en plan for en ny form for zoneterapeutuddannelse (krop-sind-ånd ind i zoneterapien).
Efter 2 1/2 mdr. var den udviklet, og har kørt frem til 2014, hvor jeg blev syg og fik en tiltrængt tænkepause.
Et af resultaterne blev, at jeg ophørte min zoneterapeutskole efter 19 hold. Jeg troede, at jeg fremover kun skulle undervise i One Point Reflexology ,som er et 2 dages efteruddannelse for zoneterapeuter.

Lyset kom tilbage
Det troede jeg på, indtil d. 22 sep. i år (2018) hvor jeg pludselig midt i formiddagskaffen fik besøg af det samme lys, som hjalp mig med at starte min skole i 1990.
Jeg blev inspireret til at lave en One Point uddannelse, som er en holistisk uddannelse med koncentratet af alt, hvad jeg har lært og erfaret gennem en lang karriere.
Jeg var total uforberedt, men glædelig overrasket. Det giver så megen mening, at alle disse mange års viden og visdom ikke skal gå i glemmebogen, men gives videre som led i fremtidens terapiformer.
Jeg har givet mig selv frie hænder til at skabe præcis dét, som har plads i mit hjerte, uden at tænke traditionelt omkring uddannelser”.

Fremtidens behandler vil være en, der forstår at bruge energimedicin og kan heale mennesker, så de kan komme videre i deres personlige og spirituelle proces.

Den anden underviser
Susan Kristiansen er uddannet Energiterapeut, Zoneterapeut og Bachterapeut.
Hun har gennemgået esoterisk og spirituel træning på Arcane School i London, fra 1998 til 2008, her under esoterisk healing, esoterisk psykologi, de 7 stråler og esoterisk astrologi. 
Susan arbejder med drømmetydning baseret på Jungs teori og praksis. 
Hun underviser i rette menneskelige relationer i virksomheder og på arbejdspladser.

Susanne om Susan
Susan er en dejlig ven og kollega, der har inspireret vore kursister på Casu siden opstarten.
Susan har så megen viden og visdom at øse af og formår at 'få himlen ned på jorden'.
Hun får os til at forstå, hvem vi egentlig er, og hvordan vi kan blive aktører frem for ofre
.

Hvad siger vore kursister om os
Det er altid svært at sætte ord på selv, men her er det, vi får at vide:
Vi er seriøse, erfarne, sjove, vise, vidende, realistiske, vi kan forklare dybe ting, så man kan forstå dem, vi formår at få deltagerne til at føle sig trygge og mødt, og vi kan hjælpe folk ud af kriser på en kærlig måde.
Selv føler vi os godt klædt på til at opgave at uddanne One Point terapeuter, og vi glæder os til at møde dig.